2016. szeptember 28., szerda

108 szemes MALA Buddha medállal ónix-hegyikristály - Jelenlegi ára: 28 000 Ft


108 szemes ónix mala nyaklánc
hegyikristály osztókkal és Buddha medállal
A nyakláncot megáldotta egy spirituális tanító
és pozitív energiákkal lett feltöltve öt pránanadi avatáson.
A terméket azonnal tudom postázni!
Ónix:
Az ónix az Ön védelmező kristályává válhat, mindenféle ellenségtől megvédi, legyenek azok erőszakkal kapcsolatosak, vagy saját megfontolatlansága miatti cselekedetek következménye.
Erőt ad. Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Középpontba hozza az energiákat, és összehangolja a magasabb rendű hatalommal, elérhetővé teszi a magasabb rendű útmutatást; olyan a hatása, mintha a teljességgel állnánk kapcsolatban. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást.
Az ónix titoktartó; támogat abban, hogy ne fecsegjünk ki a terveinket. Azt tartjá k róla, hogy megőrzi mindannak az emlékét, ami a viselőjével történt.   Ha ónixot tartunk a kezünkben, segít pontosan azonosítani a korábbi bántalmat, alkalmazható régi fájdalmak és bánat gyógyítására is.
Pszichológiailag: az ónix felismeri és egyesíti a bennünk lévő kettősséget. A könnyelműségre hajlamos embereket stabilabb életszemléletre ösztönzi, és általánosságban önuralmat biztosít. Az ónix mentális erősítő, amely csillapítja a nyomasztó félelmeket és aggodalmakat. Felruház bennünket azzal a felbecsülhetetlen képességgel, hogy bölcs döntéseket tudjunk hozni.
Fizikailag: az ónix segít magunkba szívni az Univerzumból azokat az energiákat, amelyek szükségesek a gyógyuláshoz vagy bármi más célra. A testen belül egyensúlyban tartja a jin– és jang energiákat.
Gyógyhatása: az ónix jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel   összefüg gő rendellenességekre és a lábakra.
Hozzárendelhető csakra: Az ónix minden csakrába kapcsolódik, de a legnagyobb hatást a gyökércsakrába, és a korona csakrába fejti ki.
Csillagjegy: nyilas, bak, vízöntő
Elem: föld
Hegyikristály:
A hegyikristály minden gyógykövek "leggyógyitóbbika". Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz.
Alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére
Gyógyhatása: Hatással van a szemre, bőrre, izületekre. Ellenállóképesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott. Egyensúlyzavarok, epilepszia, érzéketlen testrészek esetén, szédüléskor, ájuláskor. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalap i mirigyet.
Hozzárendelhető csakra: minden csakra
Csillagjegy: minden csillagjegy
Elem: föld, némi levegő
Buddhista mala:
A buddhizmusban a 108-as szám szakrális tartalommal bír: Avalokitésvara és Tárá istenségek 108 nevére is utalhat ez a szám, de Buddha lábnyomának ősi szimbóluma is 108 részből áll.
A malát legtöbbször fából vagy féldrágakövekből készítik. Kevesen tudják, hogy a keresztény vallásokban használatos rózsafüzér elődjének tekinthetjük. Indiából, Tibetből és Nepálból indult útnak kelet felé, Kínába, Japánba és Koreába, majd innen terjedt el nyugaton is, főként Európában, ahol a keresztény rózsafüzér, illetve az ortodox imakötél alakult ki belőle.
A tradíció szerint a meditálók hüvelykujjukkal mozgatják a szemeket, átpörgetve azokat a mutató- vagy gyűrűsujjukon. Minden szemnél egy-egy mantrát mondanak el (hangosan vagy magukban). Az eg yik legismertebb tibeti mantra például az „ o! m mani padme hum”, ami nagyjából annyit jelent: „ áldás a világ minden teremtményének”.
Amikor a meditáló elér a guruszemhez, megfordítja a malát a másik irányba, és újrakezdi a kört. Azt jelképezi ez, hogy a buddhizmus szerint, amikor valaki eléri a megvilágosodott állapotot (bódhiszattva lét), visszatér a feltételekhez kötött világba, hogy hasznára legyen minden lénynek a megvilágosodáshoz.
A mala nem csak meditációs gyakorlatokhoz és mantrázásra alkalmas, hanem egyúttal a karma „ oldására” is szolgál. Ez azt is jelenti, hogy amikor használójának sikerül megoldania egy életfeladatot, ami az ő karmája volt, a mala elszakad vagy leválnak róla a szemek. Ilyenkor a mala beteljesítette adott feladatát, és vissza kell adnunk a természetnek (el kell ásni a földbe, elégetni vagy folyóba dobni), így biztosítva az örök körforgást.


Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Az aukció vége: 2016-10-19 17:03 . 108 szemes MALA Buddha medállal ónix-hegyikristály - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése