2017. március 25., szombat

Cipherlab CL1560 Vezeték nélküli barcode scanner - Jelenlegi ára: 56 500 Ft


Olvasási technológia: 1D Linear Imager
Interfész: USB, USB-HID, USB COM, PS2, RS232
Összeköttetés: Vezeték nélküli olvasó
Cipherlab CL1560 vonalkódolvasó bemutatása:
A CipherLab egy teljesen új dizájnnal jelentette meg a CL1500-as olvasócsaládot, melynek vezeték nélküli tagja a CL1560. A megújult külső, teljesen új belsővel párosult. A szkennert kis mérete, súlya és kiváló ergonómiai kivitele teszi alkalmassá a mindennapi használatra.  
Tökéletes társ az azonosításban
A szkenner továbbfejlesztett olvasófeje gyorsabb, pontosabb olvasást tesz lehetővé, a korábbi modelleknél.  Ütésálló műanyag ABS házát úgy képezték ki, hogy bírja az akár 1, 2 méterről való leejtést is.  Szintén újdonság a Cipherlab olvasónál, hogy a szkennelés sikerességét LED fény, valamint hang jelzi.
Élvezze a szabadságot akár 30 méteres távolságig
A Cipherlab CL1560 olvasó max. 30 méteres távolságból (jó rálátás esetén) is működőképes, ezzel széles munkaterületet biztosít szemben a kábeles olvasókkal, miközben biztonságosabbá és hatékonyabbá is teszi a munkát.  
A készülék Bach Mode-ban is használható, amely az adatok gyűjtését teszi lehetővé akkor, amikor a bázisállomás hatótávolságán kívül tartózkodik a felhasználó. Visszatérve a hatókörbe a gyűjtött adatokat automatikusan átküldi a számítógép felé.
Egyszerű és kényelmes használat
A CL1560-as CCD-s olvasó kiválóan alkalmas POS alkalmazásokhoz, leltározáshoz, árellenőrzéshez és árufeltöltéshez egyaránt. A vonalkódolvasó teljes körű konfigurálását a ScanMaster szoftveren keresztül végezhetjük könnyedén, egy jól kezelhető, felhasználóbarát felületen (RS-232/soros porton keresztül).

Jelenlegi ára: 56 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-14 17:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése