2019. május 28., kedd

Xiaomi Mi 8 Lite Dual Sim 128GB 6GB RAM Black EU - Jelenlegi ára: 77 400 Ft

XIAOMI MI8 LITE 6 / 128GB FEKETE
Globális verzió - magyar nyelvű menü, a B20 zenekar támogatása, a Google Play áruház, az OTA frissítések
Képernyő: 6, 26 "
Qualcomm Snapdragon 660 (8 mag, legfeljebb 2, 20 GHz-ig)
Belső memória: 128 GB
RAM memória: 6 GB
Rendszer: Android 8. 1 Oreo
A kamera: 24. 0 Mpix - elöl, 12. 0 Mpix és 10. 1 mi - hátul
Akkumulátor: lítium-polimer 3350 mAh
 
 
XIAOMI MI8 LITE 
 
 
A vékony Xiaomi Mi8 Lite ház ugyanazokat a meglepetéseket tartja.  Kezdve a kettős kamera 12 + 5 megapixel, a 8-magos processzor, ujjlenyomat-olvasó, amely biztosította a hozzáférést a menüben.  Mi több, a Mi8 Lite a legmodernebb technológiákkal van felszerelve, amelyek segítségével hatékonyabban működik, és az akkumulátor hosszabb ideig tart.
 
 
 
 
A ZÁSZLÓSHAJÓ 24 MEGAPIXELES SELFIE
 
 
Az okostelefon elülső fényképezőgépének mesterséges intelligenciája nemcsak javítja a fényképek minőségét, hanem fel is ismeri.  Adja hozzá a 24 megapixeles Super Pixel technológiát alkalmazó mátrix képességeit, és gyenge fényviszonyok mellett is gyönyörködhet a gyönyörű szelfikben.  Az AI lehetővé teszi az intelligens hátteret és a természetes szépítés hatását is.
 
 
 
 
ÉBREDJEN FOTÓS
 
 
Játsszon a fényképezéssel a fényképezési módok széles választékának köszönhetően.  Választhat az AI stúdióvilágítás, az AI dinamikus bokeh, az AI portré mód és az AI jelenetfelismerés között.  Ráadásul a nagy pixel 1, 4? m és a Dual Pixel autofókusz segítségével lélegzetelállító, tiszta felvételeket készíthet, elkerülve az elmosódást és a mozgást.  Az algoritmus azonban nem más, mint a fényképezőgép technológiája, amely 12 + 5 megapixeles kettős objektívvel van ellátva a Sony IMX363 főmátrixával.  Köszönet neki, hogy a Mi8 Lite okostelefonnal készített képek ilyen fantasztikus minőségben vannak.
 
 
 
 
STÍLUSOS KIALAKÍTÁS ÉS MERÍTŐ MEGJELENÍTÉS
 
 
Az okostelefon elején egy 6, 26 hüvelykes Full HD + IPS képernyőmátrix található.  
 
 
 
 
HATÉKONY TELJESÍTMÉNY
 
 
A Xiaomi Mi8 Lite teljesítmény alapja a 8 magos Snapdragon 660 processzor, amely az Artificial Intelligence Engine (AIE) technológiát tartalmazza.  Használatának köszönhetően az okostelefon könnyen igénybe vehető feladatokkal szembesül, így egymás után több alkalmazás zavartalanul működik.  Tehát élvezze a filmeket, a mobil játékokat és az azonnali internetet.
 
 
 

Jelenlegi ára: 77 400 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése