2020. június 29., hétfő

Természetes ásványkarkötő 10/8 mm-es gyöngyökkel (19 cm méretben) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Kézzel fűzött gyógyhatású karkötő
Három, női erőket, energiákat megmozgató, támogató ásványból készült: Holdkő, Rózsakvarc, Ametiszt gyöngyökkel és fehér kagylóhéj gyöngyökkel ötvözve.
A Holdkő a nőiesség köve, segít leküzdeni a hangulatingadozásokat és a depressziót.
Oldja a szervezetben keletkező negatív energetikai blokkokat.  Sebgyógyító hatása van. Jótékony hatásai közé tartozik, hogy fejleszti az érzelmi intelligenciát, serkenti a nyirokkeringést, megakadályozza a hormonháztartás felborulását, enyhíti a menstruációs panaszokat.
Az Ametiszt ásvány az egyik legerősebb és leghatékonyabb ásványunk, a 12 mesterkristály egyike. A koronacsakra köve. Az ametiszt javítja az agy koncentráció képességét, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, oldja a vérrögöket és jótékony hatással van az érrendszeri problémákra. Általános fájdalomcsillapító hatása van, ezért kiváló migrénes fejfájásra és csökkenti a pszichológiai fájdalmakat is. Hatékonyan oldja a stresszt, és kiegyensúlyozottá teszi viselőjét.  
A Rózsakvarc az egyik legismertebb ásványaink közé tartozik, ősidők óta használják leginkább a nők termékenységének fokozására, illetve a szívfájdalmak megszüntetésére. Szó szerint, régen szerelemvonzáshoz, kapcsolatok ápolásához használták és az egyik legjobb szív gyógyító. Gyengéddé teszi a nőket, de mégis igen határozottá.  Ha viseljük, úgy érezzük nincs előttünk akadály, és bármire képesek vagyunk. Nyitottá tesz az új kapcsolatok iránt, illetve segít önmagunkat megismerni és növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat, hisz addig, ameddig ez nem megy, igazán másokat se tudunk szeretni. Nyugtató hatású, azoknak ajánlom leginkább a használatát, akik gyakran kerülnek stresszes helyzetbe, emberek között dolgoznak, és nagy szükség van a türelemre, megértésre. Felszabadítja az érzelemi blokkokat, bátorít, fejleszti az empátiát, nem csak viselője, hanem a környezete számára is. A szeretet köve, megszabadít mindenfajta szívfájdalomtól, csalódástól, ki nem mondott érzelmektől.  
 
 

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-06-29 21:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése