2021. február 21., vasárnap

Vicces, jópofa jegyzettömb eladó! Bontatlan jegyzettömb, tech témájú sticky notes! Informatikai st.. - Jelenlegi ára: 99

Eladó a képen látható, bontatlan csomagolásban lévő vicces mini jegyzettömb, dupla mintával!
Irodába, otthonra vagy akár vicces üzeneteket hagyni valakinek is muris, egyben mutatós.
A jegyzettömbök a képen látható két fajtát tartalmazzák, körülbelül 50db lehúzható, ragadós hátoldallal.
Error és Warning felíratos, színes lapok, melyekre ceruzával és tollal is kiválóan lehet írni.
Egyetlen bontatlan csomag van.  Dísznek, dekoráció gyanánt is mutatósak tudnak lenni.  Ajándékba is tökéletes lehet.
A licit mindössze 99ft-tól indul. Minimálár nincs egyik termékem esetén sem. A hirdetéseim között található még néhány érdekesség, illetve jóárasított dolgot, melyeket ezen a linken keresztül lehet csekkolni. Több termék vásárlása esetén egy nagy csomagba is megoldható minden, illetve a licitek összevárása is mehet nyugodtan.
Átvétel / Szállítás / Fizetés:
Személyesen Kecskeméten és közvetlen térségében átvehető, de postázni is tudok az ország minden szegletébe.  Több szállítási mód is elérhető, melyeket ellenőrizni a Szállítási feltételek fül alatt lehet. A szállítási költségek már tartalmaznak mindent, így csomagolóanyaggal, dobozzal.. stb együtt értendő. A fizetés tekintetében szintén minden lehetőség adott, tehát előreutalás, utánvét, egyes termékek esetében akár csere is szóba jöhet, ahol ez külön fel van tüntetve.
További információk:
A hirdetés megírása mindig a valósággal 100%-ban megegyező módon történik. Nagy gondosságot fordítok arra, hogy ami meghirdetésre kerül, azt előzőleg teszteljem, átnézzem vagy, ha nem értek hozzá, kikérjem egy hozzáértőbb véleményét. Az értékeléseim a vaterán(is) úgy érzem ezt tükrözik a kezdetek óta. Nem árulok zsákbamacskát, illetve külön örülök minden felmerülő kérdésnek. Bármiben bizonytalan, illetve nem biztos a termék kapcsán valamiben, kérem kérdezzen üzenetben és őszinte választ fog kapni.  
Köszönöm, hogy megtekintette a hirdetésemet. Minden megkeresésre, felmerülő kérdésre igyekszem 24 órán belül reagálni legkésőbb.


Jelenlegi ára: 99 Ft
Az aukció vége: 2021-02-22 01:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése