2021. március 30., kedd

Samsung "Memory for Life Activated" SDXC 64GB Class 10 UHS-I card (bontatlan új termék) - Jelenlegi ára: 9 750 Ft

Üdvözlöm! Eladó egy Samsung "Memory for Life Activated" márkájú, MB-SGCGB/EU_F2 típusú, 64GB kapacitású, SD-kártya. Bontatlan csomagolású, teljesen új állapotú termék, Artisjus és magyar Samsung matricákkal rendelkezik, az MM-nél vásároltam több éve. Elsősorban 3D camcorderhez és Samsung MILC fényképezőgépekhez tervezték (én is ahhoz vettem, de végül nem fotóztam RAW módban, így nem volt szükségem ekkora tároló kapacitásra).
Természetesen általános célra is használható a kártya, olyan eszközökkel, amelyek tudják kezelni az SDXC szabványú, teljes méretű kártyákat, ez esetben UHS-I üzemmódban 80MB/sec kiolvasási és 40MB/s írási sebességet tud. Csak "Class10" mód kezelésére képes eszközökkel is használható, de ott alacsonyabb az írás/olvasási sebessség. A felirata szerint a kártya anti-mágneses és reptéri röntgenezésnek ellenálló borítású, így a fotók-videók nem vesznek el csomag átvizsgáláskor.
Saját részről 3 hónap garanciát tudok rá adni, de a csomagolás felirata szerint 10 év limitált gyártói garancia is vonatkozik rá, ami 2024. szeptemberig jó (az áruházi blokkot adom hozzá).

Jelenlegi ára: 9 750 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 20:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése