2021. július 26., hétfő

Hibás XBOX ONE fat konzol csomag - alkatrésznek, javításra, szobadísznek - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Eladóak a képeken látható konzolok, tápegységek és kontroller.
A hirdetés a következő tételeket tartalmazza:
- 1db komplett XBOX One első generációs konzol - nem kapcsol be
- 1db hiányos XBOX One első generációs konzol
- 2db XBOX One tápegység
- 1db XBOX One kontroller - nem kapcsol be
A komplett konzol tápfeszültség alá helyezve próbál bekapcsolni, fehér fény van, de képet nem ad és rövid idő után kikapcsol. A tápegységében egy elkó cserélve lett.
A hiányos konzol nem ad életjelet, ami benne van: alaplap (HDMI kimenő csatlakozó deformált volt, cseréltem), SoC hűtő, optikai meghajtó+kábelei, belső fém ház, előlap PCB, alsó és felső műanyag ház elem, előlapi műanyag szakadt szalagkábellel.
A csatlakozós tápegységgel probáltam a komplett gépet, életjelet ad, stressz tesztet nem végeztem vele. A másik táp áram alá helyezve a narancssárga LED világít, tovább nincs tesztelve.
A kontroller nem kapcsol be, alkatrészhiányt, törött forrasztást nem láttam benne, a wireless modul és néhány egyéb alkatrész forrasztásait felfrissítettem, változás nem történt. Pár mA áramot vesz fel, ha be akarom kapcsolni, de LED nem világít, életjelet az áramfelvételen túl nem ad.
A vásárlással tudomásul veszed a fent leírtakat, továbbá a következőket:
- A termék leütése, megvásárlása után reklamáció nincs.
- Garancia nincs! Régi, használt cikkek, valamint magánszemélyként hirdetem őket, ezek okán garanciát nem vállalok semmire.
- Személyes átvétel minden esetben biztosított és preferált.
- Személyes átvételnél a hirdetett eszközök kipróbálhatók, ha hozol hozzá megfelelő eszközöket.
- Személyes átvétel esetén lehetőséget biztosítok a vásárlástól való elállásra, amennyiben úgy véled a hirdetett tételek nem feleltek meg a leírtaknak. Alkudozásnak és okoskodásnak viszont helye nincs. Vagy viszed a tételt a vételárért, vagy itt hagyod.
- Ajánlatokat meghallgatok, de csak és kizárólag az aukció/hirdetés lejárata ELŐTT! Utólagos alkudozási kísérlet esetén negatív értékelést kapsz és a tételt újrahirdetem!
- Az aukció/hirdetés pontos tartalmát az "A hirdetés a következő tételeket tartalmazza" rész alatt minden esetben tételesen felsorolom. Bármi más, amit a képeken látsz nem képezi az eladás tárgyát!
Átvétel:
- Elsődleges és általam preferált a személyes átvétel Székesfehérváron, általam megadott címen, egyeztetett időpontban.
- Postázás lehetséges minden esetben a vevő terhére és felelősségére. MPL és Foxpost nem problém. Postázásnál kérem figyelembe venni, hogy amennyiben nincs újrahasználható csomagolóanyagom és kénytelen vagyok a postán vagy máshol vásárolni dobozt, úgy 1500Ft fix extra költséget számolok fel a csomagküldés díján és a tétel vételárán felül. Emiatt kérem a leendő nyertest, hogy kérdezzen rám, megoldható-e a postázás, ekkor megnézem be tudom-e csomagolni és jelzek vissza.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 05:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése