2021. szeptember 29., szerda

5-részes gyerekíjkészlet 68 cm - Jelenlegi ára: 8 510 Ft


EAN Kód:
8719883608495
Súly:
0, 6 kg
Gyerekíjkészletünk, amely egy céltáblát, egy íjat és 3 nyilat tartalmaz, végtelen szórakozást nyújt a gyermekek számára, ugyanakkor biztonságos a használata. Az íj törhetetlen, húrja elasztikus, és kiválóan alkalmas a nyilak kilövésére. A céltáblán színes minták és számok szerepelnek, így egyértelműen látható, hogy a gyerekek hány pontot szereznek. A nyilak kerek, puha fejjel rendelkeznek, így nem sérülhet meg senki, és az olyan törékeny tárgyak, mint az ablak vagy a tükör is épségben maradnak. Emellett az íj, a nyilak és a céltábla is könnyű és tartós. Színe: többszínűAnyaga: műanyagÍj hossza: 68 cmNyíl hossza: 41 cmCéltábla átmérője: 23 cmKerek, puha nyílfej; biztonságosan lehet játszaniSzínes minták és számok a pontok világossá tételéhezFigyelem: Szemre vagy arcra célozni szigorúan tilosA csomag tartalma: 1 db vonó1 db céltábla3 db nyílFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára. FIGYELMEZTETÉS: Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható!
Színe: többszínűAnyaga: műanyagÍj hossza: 68 cmNyíl hossza: 41 cmCéltábla átmérője: 23 cmKerek, puha nyílfej; biztonságosan lehet játszaniSzínes minták és számok a pontok világossá tételéhezFigyelem: Szemre vagy arcra célozni szigorúan tilosA csomag tartalma: 1 db vonó1 db céltábla3 db nyílFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára. FIGYELMEZTETÉS: Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható!
Fontos információ!
A termékeket más oldalon is hirdetem. A nagy készletforgás és a vaterán lehetséges napi 1-szeri frissítés miatt kérem érdeklődjön az aktuális raktárkészletről és szállítási határidőről. Leütés után legyen szíves az előre utalást csak az általunk kiküldött díjbekérő alapján utalja be!
Köszönettel,
Hirosszerszam

Jelenlegi ára: 8 510 Ft
Az aukció vége: 2021-09-30 05:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése