2022. január 29., szombat

MINT AZ ÚJ!!! KARCMENTES!!! FÉLÁRON!!! 45-ös Atomic B Tech 90 sícipő síbakancs sí cipő bakancs - Jelenlegi ára: 32 500 F


A licit tárgya: Atomic sícipő
 
Made in Austria!!!
Inkább új, mint újszerű!!!
Féláron!!! új ára 199. 99 Euro volt!!!
A fiam sícipője volt. Mindössze egy szezont (5 napot) használta, a következő évre kinőtte. Pedig reméltük, hogy tovább már nem nő majd a lába : -)
Szinte új, karcmentes, a képek magukért beszélnek! 45-ös, 29, 5-es, belső talpbetét hossza 30. 0 cm. Mérete az utolsó két képen látható.
Flex indexe (keménysége) 80-90 között állítható. 6. képen a bal oldali "S"-re, azaz soft-ra van állítva, a jobb oldali "H"-ra, azaz hard-ra . Ugyanezen a képen látható a Therm-Ic cipőfűtés előkészítés. A széles lábfejűeknek is kényelmes, 104 mm a belső szélessége.
A cipő bélése aszimmetrikus, a legnagyobb innovációja ennek a típusnak!
Termékleírás:
Atomic B Tech 90 síbakancs nagyméretű, széles elülső résszel büszkélkedhet. Könnyű a be- és kilépés a hátfali EasyStep anyagnak köszönhetően. Anatómiai sarokkal és 16 fokos dőléssel a maximális kényelemért.
Rengeteg újítással, technológiailag továbbfejlesztett funkcióval rendelkezik, mint például az AnAtomic Comfort, a 90 Flex PP Shell & Cuff, a Flex Adjuster, az MG Bridge2 csatok, a 35 mm-es Power Strap és a Sport Fit Liner T2 belsőrész.
Bélés:
Az Atomic egy új béléskoncepciót mutat be, amely kiegyenlíti a láb aszimmetrikus tulajdonságait a héjban. A síbakancs egy oldalsó helyreállító felülettel, perforált párnákkal rendelkezik, amely elnyeli az oldalirányú nyomást.
További jellemzők:
Adaptív illeszkedési rendszer, amely testre szabható héjjal és csatokkal rendelkezik, gondolva a keskenyebb és vastagabb vádlijúakra egyaránt. A kezdőtől a haladó síelőig mindenki imádni fogja ezt a cipőt.
A csat és a bélés figyelembe veszi a lábad aszimmetriáját, és szegélyezési formáját, a mediális kontrollfelületet, valamint kiváló tapadást biztosít a maximális energiaátvitel érdekében.
Flex és Fit:
Az Atomic B Tech 90 síbakancs egy AnATOMIC „ first fit” technológia, amely olyan kényelmessé teszi az Atomic sícipőt, hogy az ember kidobja az otthoni papucsát, és még az ágyban is ezeket a bakancsokat akarja hordani. Egyszóval, az Atomic B Tech 90 követi a lábad összetett kontúrjait, hogy tökéletes illeszkedést, de emellett megfelelő mennyiségű komfortteret biztosítson az igényeidnek megfelelően, tökéletesen testre szabva.
Specifikációk:
Közepes keménység, 90-es flex
Csatok 4 db magnesium-light micro-állítású
Lábfejszélesség 104 mm
35 mm-es Power Strap
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sí-, és snowboardfelszereléseit, szánkót, bobot, korcsolyát, stb... mert újak lesznek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert a reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat! Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!  
Van sok más termékem is (pl.: féláron Fekete karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 32 500 Ft
Az aukció vége: 2022-01-30 02:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése